------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ امتیاز افزایش کد تقلب ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
بابا حی در میاد احگوشیم ا 56
The Tiger Role Playing kmkدادههای طولانی مدتی که در آن بازیگر برای بهروزرسانی شماره تلفن شما آماده است، ایده خوبی است و من آن را به بیمارستان رساندم و برای اینکه بهترین نمایش را به نمایش بگذارم، قرار بود در تاریخ شنیدن آن به بیمارستان مراجعه کنم.
علللللللللللللللللللللیازیایيييييييييييييييييييييييي از دستی روپته 999999999999999999999999999999999999999999999 أم بروش کمر
من ندیدمخوبیانه
بازی خوبیه بدون تبلیغات!!!!
خیلی خوبه
خیلی چرته اصلا یکی ستاره هم زیاده جاان مادراتون نصبین
اشکالی ندارد، اما ممکن است ببرها چهره ای عجیب و غریب داشته باشند؟
مشکل Reconnet سرور در غیر این صورت بازی خوبی است
مزخرفه مسخره کردی مارو
بهترین شبیه ساز ببر تا کنون! ببرها تنها هستند و آلفا نمی شوند. اگر بتوانید توله ها را اضافه کنید و جفت گیری کنید عالی می شود. مانند بازیکنان از جنس مخالف، یک دکمه جفت وجود دارد و اگر هر دو گرگ همدیگر را فشار دهند، شما به هم متصل می شوید و سپس یک دکمه توله که اگر هر دو فشار دهید، 2 تا 6 توله باردار شده اید (نمی دانید چند توله) و سپس اگر سطح بالا که زایمان کنی آنها تا زمانی که بزرگ شوند با شما می مانند (اگر زیاد به آنها غذا بدهید) و اگر پدر و مادر هر دو در جریان باشند به همان بازی می روند.
این بازی کاملاً شگفت انگیز است، من نمی توانم بدون داشتن چنین بازی هایی تصور کنم، آنها را دوست دارم زیرا بسیار روان است و استفاده از کنترل ها بسیار آسان است. اما من پیشنهاداتی دارم، شاید این بهترین فرصت برای بازیکنان باشد که فقط صفحه کلیدهایی برای تایپ داشته باشند، و شاید؟ فقط شاید BOSSES را اضافه کنید؟ و در آخر اینکه پوسته ها زیبا و باشکوه هستن ولی .. به نظر من بهتره جزییاتش بیشتر باشه و گوشه هایش مثل دم صاف تر باشه؟ عاشقشم!
بازی خوبیه ولی من خیلی مشکلات داشتم، روی حیوانات فقط نوار سلامتیشون رو نشون میده ولی تعداد قلب یا اسم حیوان رو نشون میده، تو هر دنیا گرافیکش واقعا بد هست مثلا تو جنگل قدرتمند بدون برگ یا سبزه، اما در دستگاه دوستان من آنچه را که قرار است نشان دهد نشان می دهد، تبلت من سامسونگ است که توسط اندروید پشتیبانی می شود، بنابراین اگر در سامسونگ هستید، ممکن است این اتفاق بیفتد، لطفاً این مشکل را برطرف کنید، من واقعاً می خواهم همان دستگاه های گرافیکی اپل را داشته باشم. و دیگران.
هنگامی که به سطح برتر رسیدید - lvl35+ - فقط پر از هک است. بدون هیچ راهی برای گزارش این بازیکنان، هیچ راهی برای متوقف کردن آنها وجود ندارد. و قطعا توسعه دهندگان هیچ کاری انجام نمی دهند. هک ها سطح مهارت خود را فراتر از حد معمول ممکن می کنند و بازی با آنها و اطراف آنها غیرممکن است. حتی وقت خود را برای ورود به آن هدر ندهید - بازی های زیادی در خارج وجود دارد!
The Tiger Role Playing mhtSky Force Reloaded Zręcznościowe eapمن یک بازیکن کهنه کار و یکی از قوی ترین ها در بازی هستم. Tiger پیروان زیادی دارد اما بسیاری از بازیکنان از هکرها و مددرها در سرورها خسته شده اند. هنگامی که من شواهد ویدیویی را برای آنها ارسال می کنم، Swiftapps در برخورد با هکرها بسیار خوب عمل می کند، اما تا زمانی که توسعه دهندگان بازی را اصلاح کنند تا هکرها را از بین ببرند (مخصوصاً بازیکنانی که از هک / مدهای سرعت برای ارتقاء ببرهای خود استفاده می کنند)، تایگر رتبه 1 ستاره را دریافت می کند.
من بازی را دوست داشتم! اما یک ماه بازی کردم اما روز بعد خاموش شد
بازی خیلی خوبیه ولی تعداد حیوانات برای شکار خیلی کمه
من دوست دارم گرافیک واقعا عالی است
من بازی را دوست دارم و از آن بسیار لذت می برم، اما اگر می خواهید به شما 5 ستاره بدهم، بهتر است اگر بتوانید هکر را شناسایی کرده و بیرون کنید، آنها بسیار آزاردهنده هستند و هیچ راه حلی از طرف شما بچه ها وجود ندارد. آنها حتی بازی شما را خراب می کنند.
سلام این بازی یاخودش ایرادداره یاسرورش خیلی ضعیف یه باروصل بشی بایدقربونی بدی😖
من هنوز نریختم همین جوری 3 تا ستاره دادم
The Tiger როლური თამაშები ufxaچرا این بازی اینقدر داده اضافی دانلود می کند لطفا روی آن تمرکز کنید. در شبکه اینترنت تأثیر می گذارد. این بازی دارای گرافیک بسیار زیبایی است و به همین دلیل به آن سه ستاره داده ام.
The Tiger Role Playing pdhمدام می گوید ارتباطم را از دست داده ام
بازی بالاخره آپدیت شد هنوز هم بازی بسیار مناسبی است. یک مشکل اصلی هنوز پابرجاست. که هکر هستند. هنوز تعداد زیادی از آنها جواهرات نیز مانند قبل نمی ریزند. از 10 استفاده کنید حالا مثل 2 تا 5 شده است
این بازی خیلی قشنگه ولی فقط یه مشکل.. در حین آپدیت گوشی (نه آپدیت های این بلکه آپدیت های گوشی ما) بعضی از بازی ها پاک میشن و دوباره اگه بازی رو دانلود کنیم اکانت ما دوباره رفرش میشه و همه Heleath دوباره از اول.. تو یه بازی به نام brawl stars اگه دوباره حذف بشه اگه دانلودش کنیم اکانت ما همونه و ourv Tropheis هم همینطور و brawls هم همینطور.. امیدوارم این بازی هم همچین قابلیتی داشته باشه.. دیگه اینطور نیست چالش ها و مسائل..
خیییییییلییییی بد بود!!!
واقعا عالی حتما نصب کنید
من از این بازی انتظار بیشتری داشتم و برای من قابل توجه نیست، اما من هنوز هم این بازی را دوست دارم، اما هنوز واقعاً دوست ندارم.
بازی خوبی ولی ای کاش میگفتید که آنلاین یا نه
خطاهای بازی بسیار رایج هستند، ارتقاء قدرت ها بسیار پرهزینه است، ارتقاء ببر نیز بسیار پرهزینه است، پوسته های خوبی وجود ندارد و وقتی حیوان را می کشیم سکه های طلا کافی نمی دهد و این به این دلیل است که من به آن 2 ستاره می دهم.
من عاشق این بازی هستم! من گرگ، پلنگ، یوزپلنگ و اینها را بازی کردم. چرا 4 ستاره؟ چون فقط یک روز می توانم این را بازی کنم. تک تک بازی ها در کل بازی بسیار عالی!
منظورم این است که برنامه فوق العاده ای است اما من برای این برنامه معایبی دارم. اولاً گزینه های پوستی بیشتری برای ببرها می دهم. ثانیاً کنترل ها کمی ضعیف هستند بنابراین لطفاً آن را اصلاح کنید. اما مفهوم بازی به طرز باورنکردنی شگفت انگیز است.
بازی خیلی خوبی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ براش کمه
یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردم. ویرایش: قبلاً به آن امتیاز 5 ستاره داده بودم اما اخیراً با مشکلاتی روبرو شده ام. مشکلی در حساب کاربری من وجود دارد. من نمی توانم با بازیکنان دیگر بازی کنم یا با دوستانم چت کنم.
بدتر از این بازی!! یک بسته 99.99 یورویی، بدون بازپرداخت، بدون پاسخ، پشتیبانی بدتر از بازی، تجربه بازی بدتر، هرگز از همان توسعه دهنده، به اشتباه خریداری شده است.
این بازی بسیار سرگرم کننده است که باید آن را امتحان کنید
نت حدر دادین🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
من به این 2 می دهم. این بازی خوبی است و همه چیز به جز زمین وقتی شروع می کنید مانند خالی است با علف های مرده و درختان کمتر و بیشتر آنها حیوانات هستند.
خیلی شر ته
جالب است اما یک مشکل زمانی که این به روز رسانی شد مانند lvl50 و مهارت های جدید، دکمه VIP ناپدید شد و من بسیار دیوانه هستم
حوصله سر بر
من می خواهم اگر 15 مهارت دیگر مانند Rage قرار دهید: 10 برابر سریعتر با مدت زمان 15 ثانیه و من 15 پوسته می خواهم نه 5 زمان آن است که برای به روز رسانی بعدی آماده شوم آن را در 5 ژانویه انجام دهید آن را انجام دهید و من. به آن امتیاز 5 ستاره می دهم!! ⭐
به نظرم گرافیکش خوبه =_=
بازی چرا نمی یاد