------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ αυξήστε το hack χρημάτων ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τελευταία το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά. Το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι δεν τελειώνει, οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Μετά το τέλος των πελατών δεν συμβαίνει τίποτα και πρέπει να κλείσω το παιχνίδι
Κολλάει και αργεί πολύ
Από τη στιγμή που διορθώθηκαν τα σφάλματα, τα προβλήματά μου με τη σύνδεση εξαφανίστηκαν. Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Προκλητικό αλλά ικανό να νικήσει.
Λατρεύω το παιχνίδι γιατί είναι προκλητικό. Αλλά μπορεί να είναι καλύτερα αν απλώς διορθώσουν το βίντεο. Βλέπεις το βίντεο αλλά δεν σου δίνει το βραβείο.
είναι ωραίο
Το παιχνίδι είτε παγώνει είτε σταματά ενώ παίζει. Το avatar .plus κινείται πολύ αργά για να πάρει φαγητό..βοήθεια
Κολαει συνεχως κ τρωει ζωες κ σε πεταει εξω
Μπορείτε παιδιά, ΠΑΡΑΚΑΛΩ επιστρέψτε το παιχνίδι όπως ήταν πριν από την ενημέρωση μετά το νέο έτος 2022, είναι τόσο σμίκρυνση και μικρό που μετά βίας μπορώ να δω τίποτα ενώ παίζω, όλα είναι κυριολεκτικά 10 φορές μικρότερα.. παρακαλώ
Κρίμα κ είναι τόσο ωραίο παιχνίδι. .κολλάει με πετάει συνέχεια έξω...φτιαξε το μπας και μπορέσουμε να παίξουμε. ......
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικά επίπεδα φαίνονται αδύνατα χωρίς ειδικά αντικείμενα
Happy Cooking 2: Cooking Games Santai ydsuKitchen Scramble: Cooking Game Симулационни gllΚόψτε τις διαφημίσεις έχει καταντήσει κουραστικό
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτή η ενημέρωση είναι η χειρότερη. Το παιχνίδι μου είναι πάντα κολλημένο στη φόρτωση της σελίδας. Το έχω επανεγκαταστήσει πολλές φορές, αλλά εξακολουθώ να αντιμετωπίζω το ίδιο πράγμα. Διορθώστε αυτό το σφάλμα.
Μετά την τελευταία ενημέρωση δεν συγχρονίζεται με τι φβ
Πολυ ωραιο παιχνιδι ειναι κολλημα..αλλα γιατι ξαφνικα δεν δινει δωρα οταν βλεπεις δωρεαν βιντεο με διαφημισεις; φτιαστε το παρακαλω
Ωραίο παιχνίδι αλλά να βρείτε άλλο τρόπο να περνάμε επίπεδο. Γιατί να πρέπει μόνο προσλαμβάνοντας. Έτσι τα παρατάς...
Το παιχνίδι λειτουργεί καλά μετά τη λήψη και την επόμενη μέρα προσπαθώ να ανοίξω το παιχνίδι τώρα είναι χάλια, πάντα κολλάει, δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι και οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές
Άλλαξα το κινητό μου σήμερα και τώρα το παιχνίδι λειτουργεί περίεργα. Όλες οι συσκευές και τα υλικά γλιστρούν κατά (όπως) 2 χιλιοστά. Τώρα ο κάδος απορριμμάτων είναι κυριολεκτικά μέσα στον πάγκο και άλλαξαν θέση και οι άλλοι. Δεν έχω ιδέα πώς να το διορθώσω, αλλά τώρα το παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει για μένα..
Ωραιο
Παίζεις την πρώτη πίστα κ κολλάει..Μαπα....
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να κάνω καλύτερα από 1 ή 2 αστέρια σε ορισμένα επίπεδα, επειδή δεν μπορώ να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό και τις προμήθειες μου. Γιατί πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό αντί να μπορώ να κερδίζω πόντους; Θα μπορούσα να κερδίσω δολάρια για να το κάνω αυτό. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να αποκτήσω περισσότερα αστέρια είναι να πάρω υλικά υψηλής ποιότητας. Τώρα είμαι σε ένα επίπεδο που είναι αδύνατο γιατί οι άνθρωποι δεν παραγγέλνουν καν τα απαραίτητα για να το περάσουν και οι άνθρωποι φεύγουν πριν προλάβω να μαγειρέψω το φαγητό. Θα απεγκατασταθεί ξανά!!!
Kitchen Scramble: Cooking Game 시뮬레이션 lhlΣτην αρχή χάρηκα τόσο πολύ, μέχρι που έφτασα στο επίπεδο 131.. η κουζίνα λειτουργούσε αλλά η οθόνη της συσκευής μου φορτώνει ακόμα.. παρακαλώ αναβαθμίστε τα fortals σας ευχαριστώ
είναι διασκεδαστικό, αν και ορισμένα επίπεδα μπορεί να είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις και έχουν πολλά επίπεδα αν βαριέστε εύκολα όπως εγώ. Αλλά, αν έχετε Facebook είναι πιο εύκολο.
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulasi wnbtKlo alla me petaei sunexeia e3w
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulatie yajΓια αρχη δεν κολλαει... τελειο παιχνιδι..!!
Αν και το παίζω χρόνια, στο Facebook και παλιότερα, κολλάει στο molessipi με αποτέλεσμα να κάνω ξανά και ξανά τα ίδια στάδια μόλις κλείσω τη συσκευή μου. Είναι πολύ κρίμα γιατί το παιχνίδι τελικά είναι φοβερό και δεν κολλάει πουθενά αλλού. Αν διορθώσετε αυτό το σφάλμα, τα 5 αστέρια είναι δικά σας.
Μετά από μια ενημέρωση πριν από περίπου ένα χρόνο, τα επίπεδα που απαιτούν ορισμένα πιάτα δεν είναι δίκαια. Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι "διαχείρισης χρόνου", όχι ένα παιχνίδι "Ελπίζω να είμαι τυχερός αυτή τη φορά". Τα επίπεδα που απαιτούν έναν ορισμένο αριθμό συγκεκριμένων πιάτων θα πρέπει να παρέχουν αυτήν την ευκαιρία κάθε φορά που παίζω σε αυτό το επίπεδο
Κολλάει!!!!
Συνδέομαι με το Facebook και δε μπορώ να δω τους φιλους μου ουτε να λαβω ή να στειλω δωρα
Κολαει πολυ κ σε πεταει συνεχεια εξω.
Κολλάει πάρα πολυ... τζάμπα χρόνος ... Κριμαααααα
Μου άρεσε μέχρι αυτή την ενημέρωση. Τώρα το παιχνίδι μου δεν μπορεί να παιχτεί. Και η νέα ενημέρωση δεν θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Συνεχίζει να ανεβάζει την ενημέρωση ξανά και ξανά χωρίς να οριστικοποιεί.