------------------------------------------
▶▶▶▶ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ طلای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
سطوح بسیار محدود هستند و من این بازی را با حالت های مختلف دوربین می خواهم
چرخ فرمان خیلی بد است.
بازی خوب است اما چند مرحله سخت کنید من این بازی را در 2 روز کامل کردم
و من به دنبال یک بازی پارکینگ ماشین بودم چون خیلی روزها ویژگی های این بازی را دوست دارم و تجربه بازی بسیار روانی را در هر دستگاهی به شما می دهد زیرا بسیار سبک است و گرافیک استفاده شده در این بازی نیز با دستگاه بسیار سازگار است.
gioco parcheggio giochi auto Strategia qodاین بازی Anice است که می تواند مهارت برخی را بهبود بخشد و دارای سطوح بازی محدودی است که اصلاً نمی توانم خسته شوم
از این بازی متنفرم. تنها کاری که انجام می دهد این است که به من اجازه نمی دهد از کنترل ها به درستی استفاده کنم، بنابراین مجبور می شوم بارها و بارها سطح را انجام دهم و تبلیغات احمقانه را به من نشان می دهد. من واقعاً از این بازی احمقانه متنفرم. توصیه میکنم نصبش نکنید
بازی اش باحال من که دو دوستش دارم دادش هم دوسش داره من 5 ستاره دارم باحال دوستون دارم بای 😙😙😙😙
بازی های پارک ماشین محبوبیت های خاص خودشان را دارند و تمرکز بالایی را برای انجام بازی میخواهند. انواع مختلفی از این سبک بازی ها وجود دارد که
گرافیک باید بهبود یابد
عالیه خیلی با حال حتما نصب کنید
بد نیست اما باید حرفه ای باشی
بازی خیلی خوبی هست عاشقشم
شهر رانندگی مدرسه شبیه ساز: سه بعدی ماشین پارکینگ - ApkGK ...
بازی بسیار زیبا با گرافیک شگفت انگیز و کنترل آسان بازی بسیار روان با تشکر از سازنده برای ارائه بازی سطح بعدی به همه کاربران توصیه می کنم حتما این بازی را دانلود کنند و از بازی روان لذت ببرند
gioco parcheggio giochi auto Strategia qodمن 2 ستاره می دهم زیرا بازی بسیار آسان است لطفاً ماموریت دشواری را انجام دهید
مزایا: 1. برای گذر زمان خوب است. معایب: 1. اضافه کردن بیش از حد، برای هر سطح 2. باید نماهای دوربین متفاوتی ارائه کند. 3. به جای موسیقی پیشفرض، موزیک متحرک ارائه کنید. 4. مدلهای خودرو کمتر 5. فاصله کوتاه
بدترین بازی
دانلود بازی پارکینگ بی نظیر و عالی اندروید مود
تخته گاز تا پیروزی در Top Gear - Extreme Parking - دیجیاتو
تبلیغات بسیار زیاد، مطمئنم که زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات کردم تا اینکه واقعاً بازی کنم
این یک بازی خوب است اما تبلیغات بیش از حد می تواند باعث شود مردم از بازی خوششان نیاید.
هنوز نصبش نکردم نمیدونم چرا نصب نمیشه
دانلود بازی استراتژی موبایل رویال Mobile Royale برای اندروید
خیلی خیلی خیلی بدترین بازی
اصلاًخوبنیستاصلننصبنکنیدیکستارههمبسه🔥🔥🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
پارکینگ پیشرفته ماشین بازی بسیار شگفت انگیزی است. پر از سرگرمی و هیجان است. ویژگی های شگفت انگیزی دارد. گرافیکش واقعا خوبه من این بازی را دوست دارم😍
بعد از هر سطح تبلیغ کنید تبلیغات بیشتر از زمان بازی. حذف نصب شد
gioco parcheggio giochi auto Strategia qodステルスマスター アクションゲーム アクション ywciاین بازی بسیار مهم است
خیلی سخت نیست فقط آسان برای بچه ها بد نیست اما خیلی هم خوب نیست سعی کنید سطوح را بهبود ببخشید و کمی آنها را سخت کنید و در آخر می خواهم بگویم که سطح ماجراهای طولانی بسازید ممنون. بهترین شانس
اصلا نصبش نکنین مرحله زیاد داره ولی همش عین همو ساده خیلی خیلی داغونه
خیلی تبلیغات بعد از هر سطح تبلیغات وجود دارد. و همه سطح بسیار آسان است، بنابراین پس از تکمیل سطح 200، من قصد دارم این را حذف نصب کنم. فکر می کردم پس از تکمیل سطح 200 چالشی را دریافت خواهم کرد.
بازی خوبیه برای سرگرمی بدون استرس و اعصاب خوردی تو این شرایط اقتصادی و خصوصی این بازی برای سرپرست بدبخت خانوار میتونه مفید باشه ممنون پراید الان 130 میلیونه ی ماشین مدل بالا 21 مگابایت خدایی خوبه 😄
خیلی خیلی خیلی خیلی عالی هست نصب کنید
خوبه... فقط صدای ماشین نمیاد
من عاشق این بازی هستم اما گرافیکش خیلی خوب نیست
بازی هوشمند همتراز علاقه مند نیست
بازی خوبیه بد نیست
بازی خوبی فقط مرحله کم داره و مرحله ها راحته لطفا هم مرحله هارو زاد کنید وهم سخت کنید
خیلی خوبه ولی از یه مرحله بعد نتونستم بازی کنم