------------------------------------------
▶▶▶▶ The Matching Dead ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The Matching Dead IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The Matching Dead 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
The Matching Dead Teka-teki sriТази игра изглежда ще бъде забавна. Борба с хора на различни нива.
The Matching Dead Geduldsspiele gmpЗамръзва всеки път, когато отворя играта. Те отговарят на рецензиите ми, но не и в поддръжката на играта... продадоха играта си на карма и все още не могат да я оправят
Сега играта ви се срива постоянно. Дори не мога да вляза в него
Невъзможно е да получите 5 звезден герой, освен ако не харчите много пари.
Играта е наред, но всъщност е само лошо копие на империи и пъзели. Бях прецакан от оферта за реклама, така че деинсталирам.
Имам две функции на играта, които не работят.Оплаках се 3 пъти - веднъж за поддръжка, два пъти в уеб сайта. Включих номера на моята сметка. Все още не са оправили играта ми. Вече изпратих оплаквания до поддръжката и уеб разработчиците, както ви казах. Не мисля, че си чел тези неща и си изтрил играта.
Не мога да вляза от дни. Какво става? Играя от самото начало и съм в топ алианс.
Невероятна най-добра игра някога
Мразя играта, дори не мога да правя свои собствени ходове. Искате хората да харесат играта. Премахнете глупавия урок
Хубава игра, специална оферта
Това е страхотно.
Обичам графиката, но, не планирам тази игра, защото мразя да строя сгради. Могат ли разработчиците да направят друга игра без тази система? Не знаех как иначе да ви изпратя това. Така че благодаря за бързия отговор предварително!
НИКЪДЕ не пише, че това е масивна игра за няколко играча! НЕ ИСКАМ ДА ИГРАМ ИГРА ЗА МНОГО ИГРАЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!
Tosh съвпадаща игра, но твърде много низ език веднага.
Обичам тази игра. Лесен за игра. Карикатурните изображения и герои са много специални!!!
Това беше една от двете ми игри, но вече не работи на моя Android.
Нищо ново тук, абсолютно преработена механика, която ще видите във всяка игра. Енергия за игра, но ресурси, IAP за всичко, ужасен AI. Същото нещо в стотици други приложения
Мразя да го разбивам на тяхната поддръжка, но приложението е счупено и изглежда се срива за почти всеки. Играта е приятна и поддръжката отговори бързо, но всичко, което направиха, беше да попитат дали съм пробвал Uninstaller.
Наистина харесвам тази стилна игра, но трябва да кажа какво става с всички проблеми, изритане и постоянно замръзване от първия ден, когато започнах да я играя, изчезващи сгради, войната не беше започнала и работеше за някой от членовете на моята група през миналия уикенд и сега тази вечер беше изключен от играта отново и отново и отново в рамките на интервал от минути. Този последен проблем е разочароващ.
Забавлявах се с тази игра и харчих пари, докато играех...сега изведнъж играта не се зарежда.Деинсталирах и преинсталирах и пак няма да работи. Играта не може да се играе с това колко е заключено зад много скъпа първокласна валута, което е тъжно, защото играта изглежда страхотна. Но между VIP и P2W покупки на газ е невъзможно да се издигне напред и да се изгради като f2p или дори леко заплащане
Твърде много проблеми
Обичам играта, но няма да спре да се срива след последната актуализация. Ако това се оправи, ще променя прегледа си.
Обичах тази игра, по дяволите, водя клан, но от около 16 декември дори не мога да играя играта. Играта мъртва ли е или какво? (Редактиране) Влизам, показва ми логото И тогава всичко, което получавам, е черен екран. Опитах да изчистя кеша и да изтегля отново.
Добра игра
Има 1 звезда, защото героите са сладки. Въпреки това има много проблеми, играчите не могат да влязат, няма поддръжка нито от Karma, нито от 37 Games. Играта може да е забавна, но не и с проблемите, които има в момента. Дори в канала за игри Discord няма поддръжка. Играчите се опитват да си помагат, но нищо от разработчиците. Ако обичате да хвърляте парите си и да се разочаровате, тогава това е играта за вас.
Харесвам предизвикателството, но не повторенията и натоварената работа. Това стигна до многоетапни нива, които бързо станаха твърде трудни за преминаване без подготовка и множество опити за преминаване на всяко ниво в категорията преди битка с шеф, след което преминаване през нея отново в следващата категория.
Лесен за овладяване и силно пристрастяващ обичам играта
Играх около 20 минути на телефона ми и трябваше да рестартирам два пъти, защото играта замръзна, докато се опитвах да събера нещо.
Бъгове по храна и стомана...никога не отговаря на оплаквания...освен това добре
Нищо наистина ново. Това е просто още един клонинг на други игри със същия формат с различна кожа.
The Matching Dead Пъзели mkuНе харесвам енергийните системи.
Фантастична игра мач 3 силно препоръчана и много забавна
Ааааааааааааааааааа
много. Пристрастяваща
Играе се от около седмица. Отнема време, за да расте. Ако искате да растете по-бързо... PTW е необходим. Но ако имате търпение, тогава ще растете.
Мислех си, че след като харча пари, може да е по-различно от другите игри от мач 3, но както всички останали около ниво 9 се удряте в стена и m mm jhh ВСИЧКО става трудно и много продължителен процес като безкраен кошмарен цикъл! Освен ако нямате много дълбоки джобове или искате да посветите цялото си свободно време на нещо, което изглежда като безкраен цикъл, IMO намерете друг вид игра. IDK какво би било в магазина за игри, тъй като ВСИЧКИ са станали P2P, изглежда рекламите вече не са достатъчни!
Има много герои в играта, за да развивам разнообразни и стратегически стилове на игра. Мисля, че това добавя повече дълбочина към битката в мач три, което прави играта по-добра от обикновените игри с мач 3.
Играта ви ограбва на сляпо... се срива, ако получите обаждане... губите битката, в която сте били и трябва да чакате безбожни времена, за да възстановите такива необходими елементи... да не говорим, ако интернетът ви изгасне... нива отново се сриват сами, губейки всичко....получих това само, за да вкарам елементи за моята ферма за пъпки и не мога да напредна, за да ги получа поради лош дизайн на нещо взискателна мрежа, когато тя трябва да е предимно локална.... изтръгвам множество от други игри като evony или battlecamp с общ reskin...
Наистина се наслаждавам на тази игра, но от днес не мога да премина през влизането, преди тя да се затвори. Опитах да рестартирам телефона си, използвайки vpn и изчистих кеша. това е много разочароващо.
Страхотен убиец на времето
World War 2: Shooting Games Toiminta zwzbУрокът е твърде дълъг. Иска ми се да си представя как да играя или ако знам как да играя, нямам нужда от инструкции. Вземете го или имам опция, където можем да изберем да правим уроци или не
Вече не работи след актуализация на 30 ноември
Толкова глупаво, когато изтеглиш игра, тя иска да играе сама и ти просто трябва да правиш това, което пише, че е толкова глупаво как да се научиш да играеш игра, когато ти казва всичко да правиш, когато излезе от рамката- към рамка към рамка, след като ви казва какво да правите, след като нямате нужда от нея, казва ви какво да правите за три или четири различни игри, това е нелепо глупаво и тъпо